Har du riktig forsikring?

Flere rentehevinger de siste månedene, høye strømpriser og dyrere matvarer vil skape trangere økonomi for mange. Har du plutselig mindre å rutte med, kan du være ekstra sårbar hvis noe skulle skje.

Aldri har det vært viktigere å ha god forsikring. Skjer det noe med deg, dine eller tingene du eier, kan det merkes på lommeboken. Er du sikker på at forsikringene dine dekker deg godt nok?

Båten din

Båten kan bli utsatt for tyveri, skader som er forårsaket av været, brannskader og ulykker. Selv om båtsesongen er over for i år, kan det oppstå situasjoner under opplag hvor du vil trenge å benytte deg av forsikringen. Det er viktig å ha båtforsikring året rundt som kan gjøre deg trygg også i den perioden båten ikke er i bruk.

Men hvor god forsikring har du på båten? Kongelig Norsk Båtforbund og Tryg har sammen utviklet en helt unik forsikringsavtale for deg som er medlem i båtforbundet. En av de unike fordeler du får, er at du er forsikret i tilfelle personulykke.

Visste du?
Du får 30 % rabatt på vår spesialtilpassede båtforsikring, og inntil 24 % rabatt om du samler de andre forsikringene dine hos oss. Les mer om båtforsikringen fra Tryg.

Hjemmet ditt

Nå som vi nærmer oss vinter, er faren for frost- og vannskader større enn ellers på året. I tillegg vil de høye strømprisene føre til at flere fyrer opp i peisen. Det gir høyere risiko for pipebrann. Brann, oversvømmelser og frostskader hjemme kan bety at store verdier går tapt. Skulle det skje med deg, må du finne midler til å kjøpe nye klær, møbler og kanskje til og med renovere.

Er du sikker på om du har en forsikring som tar godt vare på deg? Hvilken sum du bør å forsikre for, vil være avhengig av hva du har hjemme. Det er lett for å anslå en lavere sum enn den faktiske verdien på tingene dine. Er du i tvil, kan vi anbefale å få besøk av en rådgiver fra Tryg. Sammen kan dere se på hva du ønsker å forsikre, og hvilke gjenstander som er viktige for deg.

Deg og dine

Livet har ingen garantier. Akutt sykdom og ulykker kan være belastende for deg og din familie. Selv om vi har et godt helsevesen i Norge, kan en god forsikring bety at du kommer til legen kjappere, eller får behandling som avlaster plagene dine.

Flere av Tryg sine helseforsikringer gir deg tilgang til Tryg Legehjelp. Få hjelp av erfarne leger og sykepleiere 24 timer i døgnet – 365 dager i året. Tryg Legehjelp er en super tjeneste når du vil løse mindre alvorlige helseplager, lurer på om du må til legen eller ei – eller bare trenger å fornye resepter.