Maritim Sikkerhetsdag i Trondheim 4. juni

Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) ønsker tryggere ferdsel på sjøen og en bedre sikkerhetskompetanse for båtfolket. Derfor arrangerer vi i samarbeid med Trondheim Båtforening, Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag med et fullspekket program og spektakulære øvelser hvert år.

Velkommen til årets Maritime Sikkerhetsdag 04. juni i Trondheim på Grilstad Marina!

Den Nasjonale Maritime Sikkerhetsdagen retter fokus på forebygging, egenredning og livreddende førstehjelp i forhold til ferdsel på og ved vann, med demonstrasjoner og informasjon, samt informasjon om tilgjengelige tjenester relatert til dette.

Her vil du komme tett på ulike nødetater, få demonstrert sikkerhetsutstyr, kontroll av redningsvest, test av VHF nødknapp og nødpeilesender, visning av båter, redningsbiler og helikopter fra de ulike nødetatene. Barna vil kunne treffe Bjørnis, ta en tur med redningsselskapets Eliasbåt, og alle barna får gratis pølse og is.

Paneldebatt: «Hvorfor drukner folk, og hvordan unngå ulykker på sjøen?» fra 10.30-12.00, i auditoriet på Grilstad Marina.

Velkommen til en spennende og lærerik dag!

Gratis inngang!

Se arrangement på Facebook her!

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.