Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag i Sandnes

Båtforbundet (KNBF) region Sør er stolte av å invitere alle i nærområdet til Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag, som vil finne sted på Rådhusplassen og i Indre Havn i Sandnes lørdag den 25. mai 2024 fra kl. 12:00 til 15:00. Dette spennende, gratis arrangementet setter fokus på viktigheten av sjøsikkerhet og redning på og ved vannet.

Det kommer flere viktige deltakere, inkludert Røde Kors og Folkehjelpen som vil demonstrere førstehjelp og sjøredning. Redningsselskapet vil også glede barna med den populære Eliasbåten, og det vil være mye å lære for alle, uansett alder.

Underholdning og læring: En dag for alle

Gjennom dagen kan besøkende også nyte musikalske opptredener fra lokale skolekorps, og idrettslag vil sørge for deilig mat og drikke. Ikke gå glipp av sjansen til å se veteranskipet «Oscar II», og møt Sjøspeiderne som deler sin lidenskap og kompetanse.

Sjøfartsdirektoratet vil ha egen stand, perfekte for de som vil dykke dypere inn i det maritime.

Besøk standen til Båtforbundet for en hyggelig båtprat og for å lære mer om hvordan du kan bidra til å sikre et tryggere maritimt miljø. Dette er en flott anledning for familier å lære mer om sikkerhet på og ved sjøen, samtidig som man kan nyte en dag med flott underholdning og aktiviteter.

Vi ser frem til å ønske velkommen til en dag full av læring, moro og aktiviteter.

Kort om Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag

Med litt over en million fritidsbåter i Norge, er det viktigere enn noensinne å fremme sjøsikkerhet for å ferdes trygt på og ved sjøen. Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag er derfor et årlig arrangement rundt i Norge, arrangert av frivillige i Båtforbundet, som tilbyr et fullspekket program og spektakulære øvelser for både små og store. Dette er et viktig arrangement og tiltak mot målet om nullvisjonen for hardt skadde og omkomne som ferdes på og ved sjøen.

Om Båtforbundet (KNBF)

Båtforbundet (KNBF) er en interesseorganisasjon for fritidsbåtbruk i Norge. Vi arbeider for et bedre båtliv på naturens premisser. Med et brennende engasjement for å fremme sjøsikkerhet og glede ved sjøen, arbeider Båtforbundet (KNBF) for båtfolkets interesser og med å utdanne allmennheten om viktigheten av sjøsikkerhet gjennom f.eks. Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag. Båtforbundet har mer enn 400 medlemsforeninger og 43.000 medlemmer, inkludert personlige medlemmer i hele landet.

STØTT VÅRT ARBEID FOR SYNLIGGJØRING AV SJØSIKKERHET