Båtforbundet sjøsetter stort sjøsikkerhetsmesterskap

Båtforbundet (KNBF), Tryg Forsikring og Båtens Verden har lansert en stor sjøsikkerhetsquiz i tre runder. Her kan du vinne flotte premier til store verdier. Også båtforeningene er med i konkurransen.

Sjøsikkerhetsmesterskapet skal gi økt fokus på sikkerhet i båt, og målet er å nå bredt ut til hele båt-Norge. Alle kan delta, og første quiz på fem spørsmål – en kvalifisering – lukker 30. juni.

Deretter går de med alle riktige svar til en delfinale, før finalen går av stabelen i august. Finalen består av fritekstspørsmål og en jury vil vurdere svarene.

I premiepotten er alt fra en Garmin Quatix 7, flytejakke fra Regatta til toppremien – en River 290 med Mercury-motor på hekken!

Alle deltakere blir spurt om de tilhører en båtforening, og foreningen som får flest deltakere med riktig svar konkurrerer om en premiepakke på hjertestarter, KNBF-vimpel, Båtens Verden-abonnement og ikke minst nasjonal oppmerksomhet.

Vi oppfordrer alle båtforeninger til å dele quizen. Du kan finne alt du trenger for å dele quizen her: https://sjosikkerhet.no/materiell

Delta på: www.sjosikkerhet.no