KNBF-medlemmer får hele 22 % rabatt på de to bøkene «Båtførerprøven i teori og praksis» og «Fritidsskipperen i teori og praksis».

Du handler bøkene på engelsborgmedia.no med rabattkode: knbf2024

Båtførerprøven i teori og praksis

Pensumdekkende lærebok med øvingsoppgaver, eget nettsted med instruksjonsfilm, prøveeksamen og lydbok. Dekker ICC. Boka er en moderne lærebok med tiltalende design som gir deg alt du trenger å vite for å avlegge båtførerprøven. Den er fullstendig oppdatert og avgrenset til gjeldende pensum. Boka inneholder mer enn 250 emneinndelte «test deg selv»-oppgaver med fasit, og du slipper dermed å skaffe deg egen arbeidsbok. I tillegg får du fri tilgang til instruksjonsfilmen Praktisk sjømannskap for fritidsbåtførere på nettstedet til boka (www.engelsborgmedia.no). Filmen utfyller boka og viser hvordan du i praksis kan utføre mange av båtføreroppgavene. På nettstedet til boka kan du også helt gratis teste deg på en prøveeksamen, og i tillegg få tilgang til lydfiler av kapitlene. Boka dekker dessuten fullt ut kunnskapskravene til den praktiske prøven som må avlegges for internasjonalt båtførersertifikat (ICC). Boka brukes og anbefales av en rekke kursarrangører og skoler over hele landet.

Utgave: 5.2 (2024)
Antall sider: 260
Veiledende pris: kr. 495

Fritidsskipperen i teori og praksis

Boka er den eneste i sitt slag som samlet dekker alt en fritidsskipper trenger av kunnskaper. Den er et ypperlig oppslagsverk for fritidsbåtførere flest og dekker kunnskapskravene til maritime sertifikater for å føre fritidsfartøy eller yrkesfartøy med største lengde inntil 24 meter slik som D5L, D6 og Fiskeskippersertifikat klasse C. Boka er gjennomillustrert, inneholder tips om nyttige nettsteder og har en velfungerende innholdsfortegnelse og et omfattende stikkordsregister som gjør det lett å finne fram.

På nettsiden til boka får leseren, om ønskelig, gratis tilgang til mange øvingsoppgaver, tilleggsstoff, instruksjonsvideoer m.m.

Utgave: 1.1 (2022)
Antall sider: 420
Veiledende pris: kr. 699