KNBF tilbyr nå rabatt på maritime kurs!

Gjennom en samarbeidsavtale med Norsk Maritimt Kurssenter (NMKS) tilbyr KNBF nå prisgunstige maritime kurs.

Nå kan du dra nytte av KNBF-medlemskapet ditt for å få rabatt på kursene D5L og D5LA med henholdsvis kr. 6.000,- og kr. 1.500,- basert på den til enhver tid gjeldende pris som oppgitt på www.nmks.no (med undervisning på norsk). Teoriundervisningen gjennomføres normalt som lærerstyrt fjernundervisning over tre langhelger. Skolen tilbyr svært fleksibel kursgjennomføring med omtrent 45 kurshelger i året.

NMKS har i mer enn 40 år levert maritime kurs. De er en av landets største private maritime skoler og er tilnærmet landsdekkende med en rekke kurssteder langs hele norskekysten. Skolens administrasjon ligger i Oslo.

NMKS er godkjent som kursarrangør av Sjøfartsdirektoratet og Telenor Kystradio, og tilbyr følgende kurs: Fritidsskipper D5L – Fiskeskipper kl C Fritidsskipper D5LA World Wide Kystskipper D5 – Fiskeskipper kl B Båtførerkurs – Båtførerprøven – ICC SRC/VHF ROC/

Til undervisningen disponerer NMKS en stab på over 30 dyktige instruktører med allsidig og solid bakgrunn med stor bredde i maritime sertifikater.

For å oppnå rabatt oppgir du ditt medlemsnummer ved påmelding.

SLIK BENYTTER DU DEG AV MEDLEMSFORDELEN