Godt besøk på Båtmessen, Sotra

9.-12. februar dro vestlendingene i gang båtsesongen med båtmesse på Sotra utenfor Bergen. Messen gikk av stabelen inne på Straume Arena.

Det var 50 utstillere og godt med interessert publikum. Her kunne interesserte båtfolk finne det meste fra lanstedbåter, vannscootere, raske dagsturbåter og til og med store bobåter opp til nærmere 40 fot. Blant utstillerne var også Tryg og KNBF Region Vest med egen stand der man samkjørte medlemskap i Båtforbundet og båtforsikring under merkenavnene Norske Sjø Båtforsikring og Norske Sjø Havneforsikring.

Fra Tryg stilte tre salgskontorer opp med bemanning fra Åsane, Sotra og Solheimsviken. Fra KNBF stilte styret i Region Vest og KNBF Sekretariat. For barna var det hoppeslott, landhockey og andre gøyale leker og spill. Neste båtmesse i Bergen finner sted første helgen i mai. Da arrangeres «Dra til Sjøs» i Solheimsviken.