Invitasjon og påmelding til Båttinget 2024 i Tromsø

Båtforbundets viktigste møteplass og årsmøte – Båttinget – arrangeres annenhvert år. I 2024 er det duket for Båtting i Tromsø 26.-28. april.

Merk påmeldingsfrist senest 6. mars 2024.

Hjertelig velkommen!

I år treffes det organiserte båtlivet i Tromsø

Båttinget er et flott, sosialt arrangement der medlemmene får anledning til å treffe andre nøkkelpersoner i båt-Norge. På programmet står spennende og nyttige foredrag, tingforhandlinger og sosial hygge. Båttinget får base på Scandic Ishavshotel.

Båttinget er Båtforbundet (KNBF) sitt årsmøte, og personlige medlemmer, medlemsforeninger, regioner og forbundsstyret kan delta. Normalt kommer 80 delegater og 40 ledsagere, samt gjester, til Båttinget – der vertskapet rullerer mellom KNBFs syv regioner.

Mer enn bare årsmøte
I tillegg til foredrag og tingforhandlinger, er det også lagt opp til sosial hygge. Allerede fredag kl 18 arrangeres et uformelt get-together-party i den velkjente «Ølhallen» i Tromsø. Lørdag blir det foredrag og debatter før lunsj og tingforhandlinger. På tingforhandlingene har alle delegater tale- og stemmerett. Senere på kvelden blir det festmiddag med taler og utmerkelser.

Oppfordrer til å bli med
Kongelig Norsk Båtforbund er Norges største landsdekkende interesseorganisasjon for fritidsbåteiere og -brukere, med over 400 medlemsforeninger og 43 000 medlemmer. På Båttinget skal aktualiteter som angår både båtfolk og båtforeninger drøftes. Dette er også en ypperlig anledning til å lære mer om det organiserte båtlivet, båtforbundet, båtpolitikk og forenings- og havnedrift forøvrig.

Endre Solvang i Båtforbundet anbefaler medlemmer og båtforeninger til å delta.

– Vi håper så mange som mulig ledere, tillitsvalgte, styremedlemmer og personlige medlemmer vil delta. Dessuten kan vi by på topp moderne fasiliteter og opplevelser i «Nordens Paris», forteller han.