KNBF med 3 nye Batteriavtaler

Batterier og tilbehør er en viktig del av det tekniske utstyret i en fritidsbåt. Uten strøm, ingen fremdrift. Batterier og tilbehør kan være en kostbar affære. Derfor har Båtforbundet inngått tre nye samarbeidsavtaler med tre forskjellige batterileverandører. Årsaken til at vi har valgt tre og ikke en leverandør, er at vi mener dette best tjener våre medlemmer på dette produktområdet. KNBF har inngått følgende avtaler som alle gir en betydelig rabatt for våre medlemmer:

SKANBATT

er ledende på batterier i Norge og alt av el-utstyr og har et meget stort utvalg. SKANBATT tilbyr hele sitt brede sortiment på nettbutikken provolt.no (som nå er erstattet av kanbatt.no) som en medlemsfordel til KNBFs medlemmer. Medlemsfordel:

  • 15 % rabatt på litiumbatterier
  • 15 % rabatt på produkter fra Victron
  • 10 % rabatt på produkter fra Ecoflow
  • 20 % rabatt på alt annet

Rabattene gjelder ikke allerede nedsatte varer.

Farco

Farco har i 20 år jobbet med «Strøm, Varme og komfort» for fritidsbåter. Farco er ledende grossist på batterier og ledende Victron distributør i Norge. Farco er ekspert på strøm i båt og tilbyr hele sitt brede sortiment i nettbutikken som en medlemsfordel til KNBFs medlemmer. Produktene selges kun gjennom nettbutikk hos Farco. I nettbutikken finner du blant annet litiumbatterier, solceller, båtvarmere, ladere og invertere m.m. Farco tilbyr hele sitt sortiment med medlemsrabatt til KNBFs medlemmer til følgende priser:

• 10% på alt i nettbutikk
• 20% På utvalgte produkter ved kjøp av flere

For å benytte deg av avtalen må du skrive inn rabattkode KNBFfordel ved utsjekk i nettbutikken.

Exide/Sønnak

Exide Technologies er batteriprodusent og ledende på batterier i Norge, og tilbyr hele sitt sortiment som en medlemsfordel til KNBFs medlemmer. Produktene tilbys til rabatterte priser for KNBF sine medlemmer slik:

  • Fast lavpris på utvalgte marine- og fritidsbatterier
  • 45 % rabatt på øvrige startbatterier
  • Forhandlerpris på tilbehør og nettoprisede batterier

Medlemmer bestiller, betaler og henter varene selv ved en av Exide Technologies sine fem fysiske avdelinger; Kløfta, Stavanger, Bergen, Trondheim og Bodø. Medlemsbevis hos KNBF må fremvises.

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.