KNBF på plass ved Båt og Caravan messe i Ålesund

Båt og Caravan messen i Ålesund ble en suksess i år med over 4 800 besøkende. Arrangørene var fornøyd med økningen fra fjorårets tall, selv om de mente at flere kunne ha tatt turen hvis det ikke hadde vært for ski-VM og dårlig vær.

På messen var Terje Kolbjørn Kirkeland (regionstyret) ogg nestleder Johannes Strand.(m briller og uten hår) med, men også en kjendis fra båtbransjen, Ole Rosén-Lystrup. Kirkeland er et styremedlem i KNBF, mens Rosén-Lystrup er kjent som en dyktig møbelsnekker fra TV-programmet «Eventyrlig Oppussing». Begge var involvert i prosjekter rundt Vik Ørsta flytebrygge.

En av de mest spennende båtene på messen var en River jolle som KNBF tenker å bruke som ungdomsjolle. KNBF fikk sjansen til å snakke med noen ungdommer som var interessert i båten og spurte hva de syntes om den. De var enige om at den burde være rød, ha en styrekonsoll, to seter og targabøyler. Vi informerte også om det rimelige junior medlemskapet KNBF tilbyr.

Alt i alt var det en flott helg på båt- og caravanmessen i Ålesund. Det var mange interessante utstillinger, og det var en flott mulighet til å møte nye mennesker og knytte kontakter innen båtbransjen. Vi i KNBF er takknemlige for muligheten til å være til stede og ser allerede frem til neste års messe.