Slik kan du delta mer i Båtforbundet og i din båtforening

Det kan ofte være vanskelig å vite hvor man skal starte hvis man ønsker å delta mer i Båtforbundet, og eventuelt få en rolle med mer ansvar i din lokale Båtforening. Her kommer det noen nyttige tips til deg til hvordan du kan gå frem.

Noen fordeler ved å ta på seg mer ansvar i Båtforbundet og/eller din båtforening

  • Du får styreerfaring (som kommer godt med også i forretningslivet)
  • Du får være med å bestemme aktiviteter til felles beste for alle familiene
  • God rollemodell for egne barn – viser at man bryr seg og deltar i samfunnslivet
  • Kjekt å være en del av et større miljø – rom for læring og påvirkning
  • Ulike roller å inneha tilpasset kunnskaper og mulighet til å bidra (ref tid tilgjengelig)

Hva skal du gjøre for å bli med i styret i din båtforening?

Din båtforening har en valgkomite oppnevnt under siste årsmøte. Meld din interesse for styreverv til valgkomiteens leder.

Hva kan du gjøre for å bli mer involvert i din Båtforening?

Båtforeningen trenger frivillige som bidrar med alt fra sosiale tiltak til drift. Finn et område som interesserer deg og delta på slike aktiviteter.

Hvordan kan du bli med i regionstyret?

Om du ønsker å bli med i regionstyret melder du fra til foreningslederen som tar dette opp i styret. Det er styret i foreningen som innstiller forslag til deltakere i regionstyret.

Hvordan kan du bli med i ulike valgkomiteer?

Valgkomite velges under årsmøtet. Om du melder interesse for dette til foreningsleder blir du satt opp som kandidat til valg som valgkomitemedlem.

Hvordan kan du bli med i ulike Grupper fra KNBF 2027?

Om du går inn på www.knbf.no vil du under rullgardinen finne en fane som heter KNBF 2027 som omhandler dette målstyringsverktøyet. Her finner du om lag 15 forskjellige aktivitetsgrupper med spennende innsatsområder. Om du vil bidra i dette sender du mail til generalsekretæren på stig@haagen

Hvordan kan du komme med i Forbundsstyre?

Ved å bli valgt som leder i regionen deltar du som forbundsstyremedlem. President, vise-president og finans-leder deltar og i forbundsstyret, men disse er valgt på Båttinget.

Hvordan kan du komme med i Arbeidsutvalget?

Forbundsstyrets arbeidsutvalg består av president, vise-president og finans-leder hvor generalsekretæren fremlegger og skriver referat.

Hvordan kan du komme med i fagkomiteer?

Utvalg og komiteer oppnevnes av forbundsstyret etter innstilling fra Generalsekretæren. Ønske om deltakelse i slikt rettes generalsekretæren.

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.