Hurra! Over 200 havner med Norske Sjø Havneforsikring

Sammen med vår samarbeidspartner Tryg har vi utviklet Norske Sjø, en unik forsikring for deg som leder en båthavn. Vi er glade for at over 200 havner har valgt denne forsikringen.

KNBF gratulerer Tryg Forsikring med å ha nådd mål på 200 forsikrede havner. På vel to år har porteføljen vokst fra null til 200 havner etter at Tryg valgte å satse på havneforsikring sammen med Båtforbundet. Bakgrunnen er at forbundet utlyste en anbudskonkurranse på drift av båt- og havneforsikring i 2020. Den vant Tryg Forsikring.

De viktigste grunnene til å tegne denne forsikringen er at den er modulbasert og kan tilpasses lokale forsikringsbehov. I tillegg kommer fordeler som styreansvarsforsikring, kollektiv ulykkesdekning for alle medlemmer, samt rettshjelpsdekning. Utover dette gir Tryg som et stort og fremtidsrettet skandinavisk forsikringsselskap en trygghet våre medlemsforeninger fortjener. KNBF anbefaler alle medlemsforeninger å tegne Norske Sjø Havneforsikring.

Båtforeninger som er medlem av Båtforbundet har følgende fordeler i Tryg:

  • Kollektiv ulykkesforsikring for dine medlemmer
  • Styreansvarsforsikring og rettshjelp
  • Kaskoforsikring på flytebrygger

Les mer om havneforsikring fra Tryg!

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.