Dette jobber vi med nå – 10.11.2023

Velkommen til «Båttinget 2024» i Tromsø

Båtforbundet er i full gang med å planlegge Båttinget (årsmøte) i 2024. Vi ønsker denne gang velkommen til Tromsø og går av stabelen 26.-28.04.2024. Vi skal være på det maritime Scandic Ishavshotell sentralt beliggende i byen. Alle medlemmer kan delta. Ledsagere er hjertelig velkommen og får eget ledsagerprogram på lørdagen. Mer informasjon kommer løpende etter hvert på knbf.no.

Juridisk bistand – en nyttig medlemsfordel

Ukentlig får KNBF henvendelser fra medlemmer som har en tvist med motpart ved kjøp/salg av fritidsbåt. Alle medlemmer har inntil 1 times gratis juridisk bistand gjennom medlemskapet. Du kan lese mer om medlemsfordelen her https://www.knbf.no/medlemsfordeler/batadvokaten/ .

Båtforbundet søker om 3,7 millioner i momskompensasjon

På vegne av 68 medlemsforeninger søker KNBF om 3,7 millioner i momskompensasjon for 2023. I fjor søkte vi for 3,4 millioner. Utbetaling skjer umiddelbart etter 15. desember.

Lyst til å lære mer om båt og båtliv?

Båtforbundet har laget en rekke korte videoer som enkelt gir deg råd om båt og båthold på sosiale medier. Følg oss på Facebook her!

Maritime julegavetips til skipper og mannskap

KNBF har samlet mange fine julegaver som egner seg perfekt til ekte båtfolk. Du finner og bestiller i vår webshop her: https://nettbutikk.kiasreklame.no/sortiment/knbf-kongelig-norsk-batforbund . Husk å bestille i tide da noe leveringstid på påregnes.

Andre saker vi jobber med er:

  • Aksjonsgruppen og Båtforbundet arbeider fortsatt svært aktivt for å redde flere tusen havne- og opplagsplasser i Bestumkilen i Oslo.
  • KNBF er partner i utviklingsprosjektet Fritidsbåtplattformen i regi av Sjøfartsdirektoratet/Sintef
  • Bistår medlemmer og medlemsforeninger med gratis juridisk bistand
  • Kåring av «Årets Båtkommune». I 2023 vant Farsundkommune  denne attraktive prisen.
  • Utvikler nye medlemsfordeler (siste er «Havnekontroll med ROV i Midt-Norge»)
  • Løpende samarbeid med Tryg Forsikring av Båt- og Havneforsikring for medlemmer og medlemsforeninger