Septiktømming

Oppleves over hode ikke som et problem langs kysten, kun i Indre Oslofjord og havnebasseng. Det er denne uken en mediasak at Oslofjorden er i ferd med å kollapse og MDG vil fjerne alt båtliv og bading i fjorden. Vi båtbrukere blir hengt ut som syndebukker med hensyn til septiktømming i fjorden, men det snakkes lite om alle kloakkutslippene, som nå sist 20 millioner liter gikk rett i sjøen i et utilsiktet overløp på Lysaker.

Et tema her er også mangel på tømmestasjoner for båtbrukerne og også at disse ofte er ute av drift. Regjeringen presenterte en helhetlig plan for Oslofjorden den 26.3.21 hvor de ønsker at fjorden skal vær ren, rik og tilgjengelig for alle.

KNBFs viktige båtpolitiske saker

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.