Miljøselen SELINE

For å styrke fokus på miljøet har KNBF sin egen miljømaskot – Miljøselen SELINE. Dette er en visuell styrking av KNBF sitt kjente motto: Et bedre båtliv på naturens premisser. Miljømaskoten vil dukke opp i forbindelse med forskjellige miljøaktiviteter, med hovedadresse til den yngre garde. Blant annet er det laget et diplom til utdeling i miljøets tegn til aktive barn/ungdom – personlig eller til grupper. 

Har du en strandryddeaksjon eller lignende aktivitet kan det passe med utdeling av et slikt diplom. Ta kontakt med KNBF så sender vi diplomet til deg – fysisk eller digitalt. 


KNBF har gitt ut flere informasjonsbrosjyrer med miljøråd innen forskjellige tema. Miljøselen er et ledd i arbeidet med miljøinformasjon ut til folket, og i denne omgang med klar adresse til barn og ungdom.