Ny foreningsfordel: ROV-inspeksjon av havneanlegg

KNBF sine medlemsforeninger i Trøndelag og Møre og Romsdal kan nå benytte seg av den nye foreningsfordelen inngått med Norsk Havservice AS på Brekstad i Trøndelag. Firmaet utfører ROV-inspeksjon for medlemsforeninger i begge disse to fylker fra og med i dag til sterkt reduserte medlems-priser.

Norsk Havservice AS
har lang erfaring innen undervannsarbeid med god kompetanse for kraftproduksjon, telecom, strømkabler, rørledninger, marinaer, kaianlegg og havbruksnæring. Dykkerlag operer M/S Triton som benyttes som dykkerbåt på sjø, og en komplett dykkehenger for operasjoner der det er mest hensiktsmessig. I tillegg kan lettbåt benyttes med mobilt dykkerutstyr. Fartøy M/S Athena er utrustet med ROV inkludert posisjoneringssystem for inspeksjoner under vann. Her er det i tillegg multistråleekkolodd for kartlegging av sjøbunn (bunnforhold, bunnhardhet, masser) Dette gjør at vi kan undersøke sjøbunn før eventuelle nye installasjoner og kvalitetssikre om det er nyttig med anker eller betonglodd. Athena har 35T kapasitet for dekkslast, 41T kran og 20 tonns vinsj. Ansatte har lang erfaring fra arbeide innen offshore/havbruk. NH opererer i Midt-Norge.

Her finner du brosjyren deres.

Betingelser
Norsk Havservice AS tilbyr hele sitt tjenestespekter til KNBF sine medlemsforeninger i regionene Trøndelag og Nordvest (Møre og Romsdal). 

  • ROV-inspeksjon fortøyningsliner inkl. video og tilstandsrapport.

Veil. kr 1.000,- pr fortøyningsline . KNBF pris kr. 650,- pr. fortøyningsline.

  • Tillegg for kjøring til lokasjon

Veil. kr 1.000,- pr time for operatør. KNBF pris kr. 750,- pr. time. Kr 10,- pr km for bil inkl. ferge og bom. KNBF pris kr. 8,- pr km.

  • Tillegg for fortøyningsplan/kartgrunnlag (kart med GPS koordinater) hvis ønskelig.

Veil. Kr. 5.000,- pr inspeksjon. KNBF pris kr. 3.500,- pr inspeksjon.

Priser kan justeres løpende av Norsk Havservice AS.

Kontaktperson
Du finner mer informasjon om Norsk Havservice AS på https://www.norskhavservice.no/.

Ta gjerne kontakt med våre kontaktpersoner Øyvind Wahl eller Lars Adsen på 7310 0288 eller post@norskhavservice.no . For KNBF er Haagen Bach kontaktperson og han treffes på haagen@knbf.no.