Tidligere formann i KNMF Axel Hopstock gått bort

En av forbundets trofaste tillitsvalgte, Axel Hopstock, gikk bort 9. november. Han har lagt ned et betydelig arbeid for KNBF gjennom en 10-års periode på 1950-tallet.

Han ble født 21. juli 1921 og ble hele 101 år. Hopstock gikk bort 19. januar 2023. Han var fra Kragerø og skal bisettes fra Kragerø kapell mandag 30.1.2023. Hopstock var utdannet provisor (farmasøytisk kandidat). Han representerte Krager Motorbåtforening og var meget aktiv i det maritime miljø i Telemark og Oslofjordområdet, men også på nasjonalt plan. Hopstock var styremedlem i Kongelig Norsk MotorbåtForening (KNMF) fra 1950 til 1956 og Formann i KNMF i perioden 1956 – 1960. Han var med i styret til slutten av 1960-årene. En av kjernesakene hans var utgivelse av medlemsbladet «Motorbåten». Han var redaktør en årrekke på 1950-tallet.

Axel levde et langt liv og ble hele 101 år. Båtfolket har med hans bortgang mistet en ildsjel og hedersmann i båtlivet i Oslofjord-området. Våre tanker går til Ellisif og hans øvrige familie. Vi lyser fred over hans minne.

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.