Bestumkilen – la båtlivet leve!

Følg debatten her fra 13:00 i dag:

Senterpartiet mener at Bestumkilen må utvikles i tråd med Båtforeningenes forslag om en «Maritim folkepark» hvor dette er en park for alle, og som samtidig er tilpasset båtfolkets behov for å beholde båtplasser og vinteropplag for båtene så lenge det ikke finnes realistiske alternativer.

Dette skriver Morten Edvardsen, Leder Oslo Senterparti og Per Larsen, Senterpartiet Ullern bydel i en artikkel i Akersposten (09.05.23).

De påpeker at «Oslo Senterparti mener det her helt galt å bygge svindyre kontorer og boliger i Bestumkilen. Dette området må være tilgjengelig for Oslos innbyggere og for maritimt liv og aktivitet».

De viser til at det i tillegg til båtfolkets aktivitet er mange andre som bruker området enten det er for å gå tur og se på folkelivet, sole seg, grille eller besøke områdets gode restaurant «Om mat». I realiteten har vi allerede en park som har rikelig med muligheter for å videreutvikles.

I et valgår er deres oppfordring: «Ønsker du at det maritime miljøet på Skøyen skal bestå med en småbåthavn med en park hvor alle er velkomne så bør du stemme Oslo Senterparti!» Les artikkelen i Akersposten her.

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.