Båtforbundet fortsetter veksten: Søker etter prosjektmedarbeider

– For den båtinteresserte spesielt må dette være en drømmejobb. Nå får du mulighet til å være med å påvirke fremtidens båtliv, og få et dypt innblikk i båtlivets ulike fasetter, forteller generalsekretær Stig Hvide Smith i Båtforbundet (KNBF).

Denne høsten skal sekretariatet utvides med en prosjektmedarbeider som blant annet skal være administrativt ansvarlig for målstyringsverktøyet «KNBF 2027», som nettopp legger de store linjene for Båtforbundet de neste årene.

– Jobben er svært variert. Den spenner fra å holde i prosjektet, være med å utforme digitale kampanjer og i KNBFs markedsarbeid, rekrutteringsarbeid opp mot båtforeninger og havner, være med på båtmesser og yte medlemspleie og service ovenfor våre titalls tusen medlemmer, forteller Hvide Smith.

Båtforbundet er Norges største og eneste landsdekkende interesseorganisasjon for fritidsbåtbrukere. Forbundet er en ikke-fortjenestebasert, frivillig, ideell og allmennyttig organisasjon, har 43.000 medlemmer fordelt på 400 medlemsforeninger, samt personlige medlemmer. Sekretariatet med seks ansatte har kontor på Løren i Oslo, og i tillegg har forbundet sentralt 80 tillitsvalgte, i tillegg til alle tillitsvalgte i over 400 lokallag.

Du finner stillingsannonsen her

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.