Båtforbundet på Båter i Sjøen

Båter i sjøen - KNBF

1.-4. september 2022 var det igjen duket for båtmessen, Båter i Sjøen, på Aker Brygge. Endelig kunne vi samles igjen etter to år med Koronapandemi.

Båtforbundet (KNBF) var selvsagt til stede under hele Båter i Sjøen. Haagen Bach, Yashar Irandoust og generalsekretær, Stig Hvide Smith, var å treffe fra Sekretariatet. Visepresidenten Magne Elvik og Nils Jacob Mortensen fra region Øst var også til stede.

Vi traff mange hyggelige båtfolk som var medlemmer fra før, men også mange som ikke var medlemmer, som ble medlem på messen. Takk til dere som tok turen innom vår stand for en hyggelig båtprat.

Her kan du lese mer om båtmessen, Båter i Sjøen.

Båter i Sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse, og arrangeres hvert år på Aker Brygge Marina i Oslo. I år var det ekstra spesielt, da Båter i Sjøen ikke har vært arrangert de siste to årene som følge av Koronapandemien, -samtidig som Båter i Sjøen fyller 45 år. 

I år samlet de landstedsbåter, cabincruisere, seilbåter, elektriske båter – fra 9 til over 74 fot. Vi likte veldig godt at det var fokus på barn og aktiviteter på messen.

Takk til Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge og deres samarbeidspartnere, som arrangerte en flott båtmesse nok en gang. Vi er veldig glade for at slike arrangementer fortsetter, slik at vi sammen kan fremme båtglede, inspirasjon, interesse, informasjon, rekruttering og drømmer rundt båtlivet. En slik arena er viktig for markedsføring av båtlivets gleder.

Les mer om vårt arbeid for båtfolket og båtforeninger. Båtforbundet er til for å gi deg et bedre båtliv.

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettleseropplevelse. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.